Læs hele teksten igennem inden du bestiller billetter.


Se nederst hvordan du bestiller og hvad du kan forvente herefter.

BlackMaria.dk © 1972 ....


Der bliver fest i ØLGOD på Bakken den 26. august 2022 - du tilmelder dig her, men læs lige teksten igennem først!

 

Velkommen kl. 18:00 - 18:30  - Pris kr. 395,- per person

Ved ankomst modtager du en velkomstdrink, men besøg allerede nu baren og køb drikkevarer til maden. Buffeten indeholder tre slags kød, salat, kartofler, sauce, smør og flutes. Det er ØLGOD, som står for mad og drikkevarer, og eventuel forespørgsel bedes rettet hertil.

 

Musikken starter ca. kl. 20:30.


Hvor skal jeg sidde?

Måske skriver du i din tilmelding, at du gerne vil sidde sammen med nogle venner ved bordet. Dette ønske vil vi gøre alt for at efterkomme, men kan ikke love det. Ankom gerne samlet. Hvis du kommer til at sidde sammen med andre, får du måske også nye venner denne aften.

 

Hvis nu jeg alligevel ikke kan komme?

Billetten kan afbestilles indtil den 14. august ved at skrive dit navn, billetnummer og telefonnummer sammen med ønsket om afbestilling. Dette skal sendes til bjs@blackmaria.dk. Pengene returneres via MobilePay. Hvis du vil afbestille, så gør det straks – så kan en anden få din plads.

 

Kan jeg tage venner og bekendte med?

Ja, gerne - så kan I feste sammen. Lokalet er jo ikke uendeligt stort, så der er begrænset plads, dog kan vi være mange. Både til middag of efterfølgende.

Bestil hellere idag så du er sikker på, at der ikke er udsolgt.

 

BESTIL DIN BILLET NU!

Når du har udfyldt formularen og sender den, sendes den til bm50@blackmaria.dkDu modtager en bekræftelse efter afsendelse nederst på denne side, og når den er modtaget på e-mail adressen.GDPR information

Vi overgiver ikke dine data til andre, og data slettes umiddelbart efter arrangementets afholdelse.

Data vi gemmer indtil arrangementet er afholdt, er de data, du indtaster i formularen. De skal kun benyttes i forbindelse med

evt. information om arrangementet og indgangskontrol.

 

Vi glæder os til at feste

sammen med dig.


Velkommen.


Med venlig hilsen

Black Maria